• рос
  • |
  • укр
  •  
  • Login

Новини за міткою:

зазначення

У Чернівецькій області планують створити гастрономічний туристичний маршрут

У Чернівецькій області розвиватимуть гастрономічний туризм. На Буковині розвиватимуть гастрономічний туризм. Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу Чернівецької ОДА. У Чернівецькій області розвиватимуть гастрономічний туризм. Буковина увійде до… Буковинська правда

Зазначається, що гастрономічний туристичний маршрут буде інтегрований у Європейську мережу гастрономічних маршрутів. Share 0 Tweet 0 Pinterest0 reddit 0 У Львові працюють над туристичним гастрономічним проєктом «Дороги смаку Львівщини», повідомили у… ШОТАМ

Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА. Сьогодні, 13 лютого, відбулась робоча зустріч щодо можливостей створення ʺДороги смаку Львівщиниʺ за участі представників управління туризму та курортів Львівської ОДА, а також національних експертів Проєкту ЄС ʺПідтримка розвитку системи географічних зазначень в Україніʺ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі... Гал-info

… Європейського Парламенту і Ради (ЄС) № 251/2014 від 26 лютого 2014 року про визначення, опис, представлення, маркування та охорону географічних зазначень ароматизованих винних продуктів і про Офіційний переклад українською мовою:Регламент Європейського парламенту і Ради (ЄС) № 182/2011 від 16… Євроінтеграційний портал

Відео дня: у гуцульської овечої бриндзі розпочинається нова ера популяризації

Гуцульська овеча бриндзя в грудні минулого року зареєстрована першим українським продуктом із географічним зазначенням. Сайт міста Ужгорода

Про це розповів експерт проєкту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» Іван Гайванович на пресконференції у Львові. Ua.news

Гуцульська овеча бриндзя стала першим українським харчовим продуктом, який отримав свідоцтво про реєстрацію географічного зазначення і може тепер претендувати на реєстрацію в Європейському Союзі. Газета Прапор

Сьогодні у Львові розкажуть, які сир, мед, ягоди стануть візитівкою України

Іван Гайванович і Ганна Антонюк, національні експерти проекту ЄС Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні. Щоденний Львів

У Львові розкажуть, які продукти матимуть географічне зазначення

"Усі знають такі продукти, як коньяк, шампанське, пармезан чи фета. Географічні зазначення в Україні: що прийде на зміну “коньяку” і чи знатимуть “гуцульську бриндзю” за кордоном? З 1 січня набрала чинності нова редакція закону про… Щоденний Львів

Документ роз’яснює прес-служба проекту «Географічні зазначення в Україні», повідомляє AgroPolit. Новости Херсонщины

В Україні набув чинності закон про захист географічних брендів

Документ роз’яснює прес-служба проекту «Географічні зазначення в Україні», повідомляє AgroPolit. Коло

… статтею 208 Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом з іншої сторони стосовно використання географічних зазначень ЄС для позначення. Агравері

… З 1 січня почав дію закон №752-XIV, який закріплює за марками товарів географічні назви. Документ роз’яснює прес-служба проекту «Географічні зазначення в Україні», що фінансується Євросоюзом. Новини Голої Пристані

Документ роз’яснює прес-служба проекту «Географічні зазначення в Україні», повідомляє AgroPolit. Агробізнес сьогодні

The post Україна продовжить експортувати свій коньяк і шампанське до 2026 року appeared first on Рубрика. Україна продовжить виробляти і реалізовувати, зокрема на експорт “коньяк України” та “шампанське України” в треті країни до початку 2026 року. Про це повідомили в українській корпорації з… Рубрика

Українським виробникам протягом найближчих років доведеться відмовитись від таких назв, захищених географічним зазначенням. Євроінтеграційний портал

… української крафтової компанії «Медові брати». Один із співзасновників бренду та національний експерт по меду у проекті ЄС «Географічні зазначення в. GrowHow.in.ua

… у гірських районах Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, невдовзі мають зареєструвати в Україні як продукт з географічним зазначенням. Закарпаття онлайн

Нагадаємо, українські виробники вигадали нову назву для сиру фета - набіл розсольний. Фізики навчились автоматично визначати зрілість сиру з дірками Дослідження опублікували в журналі Innovative Food Science and Emerging Technologies.Такий метод дозволяє безперервно слідкувати за визріванням сиру і… Громадське телебачення

Цей інфраструктурний проєкт буде потужним першим поштовхом до спільного розвитку туризму. Власне, таке бажання задекларували представники чотирьох областей, зібравшись на цьому тижні на конференції щодо сталого розвитку туризму на Закарпатті. Говорили про спільні проєкти, про єдине маркування… Ужгород.net.ua

наступна(Ctrl →)